Jarl Åge Wågsholm 2, Arild Kvalsund , Geir Sandnes, Tony Pettersen

Vestlandsnytt

Avisutklipp

Pravda

"Idag hadde vi max uttelling på sjansene. Særlig i første omgang da vi scoret tre mål på de tre første sjansene vi hadde", forteller Tony Pettersen som scoret Bergsøys femte mål.

Allerede etter 20 minutter ledet Bergsøy 3-0 etter scoringer av Jarl Åge Wågsholm, Arild Kvalsund og Geir Sandnes. Alle målene kom etter innlegg frå høgrekanten. Pauseresultatet 0-4 ble fastsatt av Wågsholm som fra 25 meter lobbet hardt over Vartdalkeeperen. I 2.omgang slappet Bergsøy litt av, og kampen jemnet seg ut. Men allerede etter 6.minutter scoret Tony Pettersen på straffe til 0-5. Trøstemålet til Vartdal kom også på straffe, signert Nils Jarle Sætre.

Laget; Roger Wollan, Arve Leine, Lasse Myrhol, Tonny Petteresen, Ronny Pål Kvalsvik, Geir Sandnes, Rune Frantsen, Tobben Leikanger, Olav Elias Torset, Arild Kvalsund, Jarl Åge Wågsholm.