Vestlandsnytt

Avisutklipp

Pravda

Kampreferat

På ei glatt og vanskelig bane fekk Bergsøy ei knallopning alt etter tre minutt då Jarl Åge Wågsholm scoret. Og samme mann scoret også i det 10.minuttet til 2-0. Redusering til 2-1 kom før pause. Etter pause hadde Bergsøy full kontroll og scoret fire ganger. 3-1 satte Arild inn etter at Lasse Myrhol hadde scote i stangen, før han scoret 4-1 etter et innlegg frå samme Myrhol. Tony Pettersen scoret så på straffe til 5-1 før Arild nok en gang satte inn en retur, denne gangen etter at Frank Skoren hadde skutt i stanga. Arild Kvalsund stakk også av med bestemannsprisen.

Laget; Trond Bøe, Arve Leine, Ronny Pål Kvalsvik, Lars Ove Almestad, Tonny Petteresn, Rune Frantsen, Tobben Leikanger, Lasse Myrhol, Olav Elias torset, Arild Kvalsund, Flisa.
Innbytte; Erlend, Frank og Lennart.

Pravda;
Trond Bø; En lykkelig ytgang på 3dobbel H.bygda sjanse. Reaksjoner i klasse. God og stødig.