BIL til topps på tabellen

Hundeidvik - Bergsøy 0-6 (0-2)

Rune Frantsen , Arild Kvalsund 2, Arve Leine, Geir Sandnes & Jarl Åge Wågsholm

Avisutklipp

Bergsøy gikk ut i hundre og i løpet av de fem første minuttene hadde laget fem 100% sjanser. Utrulig nok scoret de ikke før etter 20 minutt. Rune Frantsen satte fint inn et innlegg frå Olav Elas på høgrekanten. 2-0 kom etter ei kjempescoring av Arild Kvalsund, han snudde seg på femøringen og dunket ballen inn frå 35 meter! Arve Leine øket til 3-0 på ei hedding etter en corner, før Arild Kvalsund scoret sitt andre for dagen. Og Geir Sandnes scoret til 5-0 etter dagens fineste angrep med fin overlapping. Innbytter Jarl Åge Wågsholm scoret 6-0 målet da han var på rett plass til rett tid like før slutt.

"Vi skal være fornøgd med 6-0, men dette var sjansesløseri"Sa Tom Beddari.

Laget; Roger Wollan, Arve Leine, Lars Ove Almestad, Tony Pettersen, Ronny Pål Kvalsvik, Tobben Leikanger, Rune Frantsen, Nils Roger Paulsen, Geir Sandes, Olav E Torset, Arild H kvalsund.
Innbytte; Vegard Fiksdal for Tobben, Lasse for Rune, Flis for Olav.