Martin Molnberg og Øyvind Monsen

Oddbjørn Hatlehol

: 3 Frank Sverre Skorpen, 2 Johnny Riise, 1 Cato Ryste

Ingen vedlegg ennå til denne kampen

"Utrulig bittert at vi ikkje får med oss tre poeng idag, vi slepp inn tre mål der markeringene glepp. Vi var utvilsomt ett bedre lag enn Hovdebygda!", sa Bergsøy trener Jørn Magnussen.

Bergsøy er den store uavgjortspesialisten i årets 3.divisjon. For fjerde gang på seks kamper spela Bergsøy uavgjort då dei tysdag vende attende frå Hovdebygda med 4-4 i kofferten.

"Det er forsåvidt en god egenskap å ikkje tape kamper, men uavgjort viser desverre lite igjen i poengprotokollen. Sjølv om vi har tapt kun en av seks kamper så ligg vi framleis på nedre halvdel. Men karane har sålangt vist at dei er på full høgde med dei fleste. Det er likevel bittert å ikkje få med oss alle poeng etter å ha dominert hele 1.omgang og ledet 3-1 til langt ut i 2.omgang. Elendig markering kostet oss dyrt. Sa Jørn Magnussen.

Bergsøy sprudla i starten, og heimelaget var periodevis totalt utspelt. Geir Snadnes var den store arkitekten bak det første målet med et innlegg som Frank Sverre netta sikkert på. Frank scoret også til 2-0 like etter, denne gang etter forarbeid av Per Ståle Nykrem. Både Roy Igesund og Martin Molnberg var nære like etter. Vi noterte ikkje ein einaste målsjanse til heimelaget gjennom heile 1.omgang!

Cato Ryste scoret likevel et psykologisk viktig mål for Hovdebygda rett etter pausen. Minuttet senere scoret likevel Roy Igesund etter en fin forsering og bra avsluttning. Redusering fra Johnny Riise til 2-3 skulle gi ny spenning i kampen. Og i det 72.minuttet var det samme mann som ordnet 3-3. Roy Igesund gav Bergsøy nok en gang en ledelse etter en flott soloprestasjon, men i det 81.minutt scåret Svein Sæbønes til 4-4 som ble sluttresultatet