Roy Igesund, Frank Skorpen

Torbjørn Krøvel

Spelarpoeng: 3 Geir Sandnes, 2 Arve Leine, 1 Erlend Holm

Ingen vedlegg ennå til denne kampen

Bergsøy imponerte ved å slå Aafk2 på bortebane, og det var en stor taktisk seier til Bergsøy. Heldigvis bommet Ole Johnny Ødegård på ope mål rett før slutt...

Geir Sandnes som er på utlån frå nettopp Aafk gjorde ein kjempekamp. Det gjorde også Arve Leine som fekk til å få Tor Hogne Aarøy til å virke so en guttespeler. Roy Igesund scoret alt i det 14.minutt og Frank Skorpen pressa inn 2-0 etter rot i Aafk forsvaret. Det taktiske fungerte veldig bra, og det såg ut som Bergsøy ville vinne trygt, til Ødegaard scoret i det 79.minutt og startet en stor innspurt. Men Bergsøy vann og feiringa kunne starte.

"Dette var et godt gjennsyn, men vi hadde flaks mot slutten".Sa Geir Sandnes, på utlån fra Aafk til Bergsøy.