Referat 1

Referat 2

Referat 3

Referat 3

1981- generasjonen viste litt av målteften sin i det som blei en triller på Ørsta stadion. Det starta fint. Roy Igesund slo en ball som midtstopparen nermast snubla i, og dermed hadde Steffen berre å springe mot mål så nær han konne- å donke den inn til 1-0. Dessverre kom Ørsta raskt tilbake. Et kjapt frispark, (idet ballen trilla) tok oss på senga, dei kom heilt igjennom, og 1-1 etter 5 minutt. Men nok ei Roypasning og Steffenløp skulle få oss i leiinga igjen. Denne gongen plasserte Steffen ballen enkelt nede i hjørnet til 2-1. Steffen kunne også putta til 3-1, men et mål med høgrefoten ble korrekt anulert for offside, og et frispark med bra retning gjekk i en ørstafot og rett over. Elles hadde Frank Sverre en lobb som gjekk til sides der han burde ha skutt hardt, og Jarl Åge Wågsholm hadde et skudd som gjekk til sides. Fortent ledelse til pause. Ørsta hadde en mulighet, rulla opp på høgresida og innlegget var bra. Men mannen framfor mål bomma totalt på heddinga. Elles var cornarane litt skumle.

2.omgong starta roffsete og fortsatte roffsete. Småpasninga vart snappa, nøling i forsvaret vart pressa opp. I starten hadde Ørsta en del halvsjansar og enda større, men løseth tok det som kom. Så fekk Steffen Kvalsund en god ball over forsvaret til ørsta, men dempinga på brøstet gjekk til side og dermed fekk han ikkje avslutte. Derimot fekk han en corner han ikkje skolla fått sida han va sist borti. Og corner er mål. Frank hedda, keeper gav retur. Christoffer rakk å dempe og skyte ballen i nettaket. 3-1. Og no skolle vi berre styre inn seieren. For vi hadde kontrollen bakover. Ørsta virka resignert. Slo longe pasningar som gjekk heilt inn til Løseth imål. Vi såg ut til å vere nærmere 4-1 enn dei var å redusere. Men så felte Arve en spiss på løp. Straffa virket grei nok, Løseth slengte seg feil vei, og dermed var stillinga 2-3. Og det tok ikkje lenge før det vart utligning på ny straffe. Christoffer syndaren denne gongen til ville protesta. Ørsta-spelaren datt ganske lett. Løseth var på denne, men skuddet var for hardt. 3-3, og vi vakla. Ei ny dårlig 10 minutts periode av Bergsøy etter dette, men så kom vi meir med etterkvart. Martin kom på løp og la inn frå høgrekant, Frank Sverre hedda utanfor. Flis la opp til seg sjølv, men keeper redda. Frank stussa til Steffen, men fekk ikkje avslutte. Det som tilslutt skjedde var at Roy skar innover frå høgrekanten, forserte og skaut. Og frå 20 meter gjekk ballen til venstreside i målet oppe i vinkelen. Og 4-3 rett før slutt. No pøste ørsta framover, men dei skapte ingen store sjansa, og dermed gjekk vi sigrande av bana. Og idet vi kjørde frå Ørsta etter å ha dusja i garderoba, så låg fortsatt ørstakeeperen på bana som et slakta offer… Lars Conradi må stå over neste kamp pga tre gule kort, og christoffer fekk sitt første gule for sesongen.