Bergsøy Stadion

Rune Frantsen og Martin Molnberg

Alf Furland

Ingen vedlegg ennå til denne kampen

Det var en viktig kamp på stadion ettersom Ørsta låg på plassen rett under oss på tabellen. Men det var ikkje mange sjansane Bergsøy klarte å skape i den første omgangen. Johnny Moltubakk som spelte venstrekant i sin første kamp for Bergsøy, forsøkte med et langskudd, og det samme gjorde Rune Frantsen som nok en gang blei kåra til Bergsøys bestemann av jurien på tribunen. Rune hadde et bedre forsøk seinare i omgangen, men skuddet gikk rett på Martin Molnberg som ikkje klarte å komme seg vekk. Vil våge å seie at Ørsta hadde klarare sjansar i denne omgangen. En Ørstaspelar kunne breiside ballen mot målet fra 7 meter men traff i en Bergsøyspelar, og en anna spelar fekk en god sjanse da ballen spratt forbi Martin på backen- skuddet gikk håplaust over. Det var ikkje lenge igjen til pause da Ørsta tok ledelsen. Kim Vågeskar skulle slenge seg å ta ballen, men ballen sklei vidare. Angriparen trillet ballen til en anna ørstaspelar som enkelt satte ballen i det tomme buret. Bergsøy hadde nok hatt ballen mest, men fekk ikkje lønn for strevet. Frank Sverre hadde en hedding men kom ikkje høgt nok opp, og heddingen gikk utenfor.

Oppstilling før kampen

Bergsøy starta friskare i den andre omgangen. Oddbjørn Seljeseth prøvde å kome rundt på høgrekanten litt meir, men hadde litt trøbbel med underlaget. Det virka som at Bergsøy fekk meir rom å kontre i, å det skulle Ørsta straffast for. Johnny Moltubakk kom aleine men brukte ett tøtch for mykje, det samme gjorde Oddbjørn Seljeset. Rune Frantsen måtte til for å lage målet, kom bakfra å satte ballen fint i hjørnet. 1-1 å optimisme. Snart skulle Frank Sverre få hedde heilt aleine på bakerste stolpe. Kepper hadde nok hatt full kontroll om ikkje Roy Igesund hadde tatt det viktige løpet foran keeper å forstyrra. Ballen gikk rett i mål til 2-1 uten at Roy var borti. Desverre har det våre sann også i tidligare kampa at vi dett ned et hakk etter å ha scåra et ledermål. Også denne gangen var kampen ikkje avgjort før dommeren blåste av. Asle Myrold fekk hedde inn et inlegg til 2-2. En flott hedding fra avstand av en spiss som held høgre nivå enn 3.divisjon. Det ble fåretatt bytter. Inn kom Steffen og seinare Knut Peter og Karl Bjarte. Steffen fekk en flott ball igjennom av Børge Remøy, men klarte ikkje å få kontroll over ballen som gikk over sidelinjen. Han burde nok skutt på direkten. Seinare var han framme på en retur fra keeper, tuppet den tilbake i feltet der Roy Igesund kom springende- men han heddet over mål. Mykje rot på slutten og ingen fleire mål. Og på dei neste kampane ventar Hareid borte og Aafk2 heime.