Kampreferat 2003:

Surt tap etter dommertabbe

Volda - Bergsøy 1-0 (0-0)


23.oktober kl 1830
Volda Stadion

Lars Conradi Andersen

Knut Lied og Joakim Magnussen


Vedlegg til kampen

Ingen vedlegg ennå til denne kampen
Kampreferat

Då ein passerte 90 minutt i fredagens kamp mellom Volda og Bergsøy på Volda si kunstgressbane sto det 0-0, og det såg ut til å gå imot poengdeling. Men to minutt på overtid fekk Volda uforståelig tildelt ein corner, etter ein situasjon som for alle andre enn domar Bertil Holen var femmeterspark til Bergsøy. Martin Molnberg hadde skjermet en ball over dølinja da en volda angripar skaut ballen via martin og vekk. Men det skjedde lenge etter at balen hadde krysset linjen, og linjedommeren peikte dermed naturlig nok til utspel. Utrulig nok valgde dommaren som var mykje dårligare plassert å peike på cornermerket, og på denne corneren heddet Volda-spissen Knut Arve Nærø ballen imål på omtrent kampens siste ballberøring. Det blei høg temperatur da Holen blåste av kampen, og BIL-spelarar protesterte vilt på domaran si gavepakke til heimelaget.

-Ja, dette var skikkelig surt. Det er uforståelig at dommaren kan neglisjere linjedommaren som var langt bedre plassert. Men det er lite vi kan gjere no, en protest vile sikkert aldri nå fram uansett. Gutene hadde fortent minst ett poeng, vi hadde de klart største sjansane og var fullt på høgde med heimelaget. Det positive er at gutane har starta å finne att til fjorårsforma. Vi heldt lagdelane godt samla, og Volda fekk aldri tilrive seg initiativet. Vi får ta med oss det positive vidare. Sa en skuffet Trond Paulsen etter kampen.

Første omgang var tett og hard, prega av duellar. BIL sin største sjanse kom etter et godt langskudd fra Rune Frantsen som keeper måtte gi retur på. Lars Conradi som for anledningen var sett opp som spiss klarte desverre ikkje å styre returen i buret. I andre omgang var det Knut Peter Sævik som hadde to gode sjanser uten å lykkast, mens Frank Sverre Skorpen nok hadde kampens største sjanse. Frank hadde kome seg forbi keeper da han skulle sette ballen i det tomme buret, men traff skeivt på ballen slik at den trillet på utsiden av stanga. Volda kom på slutten og fekk sjanser dei også, og to ganger kom de alene med Kim Vågeskar i Bergsøymålet. Det ene skuddet reddet Kim mesterlig medan det andre gikk utanfor. Martin Molnberg hadde sin beste kamp for året og ryddet opp i stor stil, mens Kim Vågeskar sto prikkfritt i målet. En god kamp av samtlige, men litt minus for at flankene ikke kom skikkelig inn i kampen. Rune Frantsen fikk Bergsøys bestemannspris i sumpen.

Laget;
Kim Vågeskar, Børge remøy, Vegard Sævik, Martin Molnberg, Christoffer D Nilsen, Karl Bjarte Vike, Rune Frantsen, Frank Sverre K Skorpen, Johnny Moltubakk, Lars Conradi Andersen & Knut Peter Sævik
Innbytte; Marvin Kopperstad, Knut Lid Kvalsund & Joakim Magnussen.


1415 KampreferatKampreferat info


Kampreferat som inneholder bilder


Godt kampreferat uten bilder

(Tom)
Lite info i kampreferat