Lars Conradi Andersen

Geir tjervåg, Haddal

3: Lars Conradi Andersen, 2; Frank Sverre Skorpen

Avis

Bergsøy bretta opp ermane og ville vise at det fortsatt bor endel gøts og vinnarinnstinkt innen laget. Trond Paulsen hadde satt inn meir rutine både i forsvar og på topp, og med god organisering defansivt så kom Ørsta aldri til store sjanser gjennom kampen. Det hjalp sjølvsagt på sjølvtilliten at vi fikk en tidlig scoring. Anders-Per Wågsholm scoret fra kloss hold inne i boxa etter at dagens spiss Arild Kvalsund hadde kjempa for å få kontroll over ballen. Arild tapte knapt ein duell gjennom heile kampen mot Ørstaforsvaret, og gjorde virkelig en god jobb aleine på topp.

Ørsta kunne likevel kome rett tilbake i kampen. Lars Conradi Andersen kunne ikkje protestere på straffesparket eller det gule kortet, men straffesparket blei satt hardt over tverleggeren. Bergsøy kom ei periode litt ut av kampen med dårlige pasninger, men 2-0 målet ut i omgangen kom etter fint samspel og mange trekk. Ballen endte tilslutt til Karl Bjarte Vike som førte med seg ballen og drog til med venstrefoten. Skuddet gikk inn lavt ved nermeste stolpe. Stor jubel i Bergsøyleiren på tribunen. Det var sirca like mange bortesupportere som heimesupportere som hadde møtt opp denne gangen.
Bergsøyforsvaret blei berre sterkare gjennom kampen, og Ørsta prøvde forgjeves med lange baller frammover. Men det skal seiast at også Bergsøy hadde vore effektive.

Det kom ingen mål i den andre omgangen, Ørsta hadde et skudd i stolpen mens Frank Sverre fikk et mål anulert for offside ganske tidlig. Fra min vinkel så hadde linjedommeren rett i den avgjørelsen. Ørsta hadde lite med sjanser takket være den beste forsvarskampen hittil i år med kynisk forsvarsspel og godt defansivt arbeid. Frammover så utnytta vi sjansane våra, sjølv om kantspelarane ikkje kom så mykje med i kampen. Frank Sverre var tilbake som luftens baron sann vi kjente han fra fjoråret, mens Vegard og Martin hadde god kontroll på sine beckplasser. Kim Vågesar var feilfri i målet, og Arild Kvalsund veldig positiv på topp.
PS!: Bergsøy spelte med gamle raude Ørstadrakter iogmed at vi hadde kun med oss dei kvite heimedrakene. Ørsta speler som kjent i kvite drakter.

Laget;Kim Vågeskar, Vegard Sævik, Lars Conradi Andersen, Arve Leine, Martin Molnberg, Steffen Kvalsund (Mats Inge Teige spelte 5 min), Anders Per Vågsholm (Kristian waage spelte ca 10 min), Karl Bjarte Vike (Anders Hoff ca 5 minutt), Christoffer D Nilsen, Frank Sverre K Skorpen, Arild Kvalsund (Knut Peter Sævik ca 5 min).