Bergsøy med ny heimesiger

Bergsøy - Sykkylven 3-2 (1-1)

Kjartan Fagerlund 2, Harald Arnesen

Ingen vedlegg ennå til denne kampen

Det var både spenning og fart over kampen i Fosnavåg søndag der BIL overraskende vann fortent 3-2 over Sykkylven.

I første omgang var spillet jemnt og begge lag hadde sine sjanser. Men det var Kjartan Fagerlund som scåret det første målet etter at keeper Bergmann hadde våget seg litt for langt ut. Noen minutter etter utlignet Sykkylven. I den andre omgangen ble det mer kamp om hver eneste ball, og svært ofte til hjemmelagets fordel. En stund ut i omgangen scåret Kjartan Fagerlund etter nydelig forarbeid av Harald Arnesen. Og en stund etter var kjappe Arnesen fram på igjen og scåret det tredje målet.

Sykkylven prøvde nå å presse for å ta igjen det forsømte. Og laget fikk et mål, men det ble 3-2 til Bergsøy tilslutt. Dagens bestemann var keeper Almestad, det var det beste keeperspill vi har sett i Fosnavåg. Elles gjorde heile laget en helhjertet innsats. Forsvaret ryddet godt opp, og løperne var til tider svært effektive. Vi trur det vill evært større fordel å oppnå om en hadde spilt mere på Arnesen som viste seg å være hurtig og målfarlig.