0-1 Arne Egil Olsen (32 minutt), 1-1 Fred Frantzen (52 minutt)

Bergsøy Stadion

Terje Nakken

500 tillskuere

Vestlandsnytt

Bergsøy var nok heimefavoritt i denne kampen, men Clausenenga som kom frå to strake 4-0 tap var naturlig nok i angrepsposisjon for å rette på tidligere feil. Bergsøy burde imidlertid ha utnytta sjansane til å vinne kampen.

Det var bortelaget som tok ledelsen etter 35 spelte minutter idet Arne Olsen satte ballen imål uhindra. Største sjansen til å utlikne før pause var det Knut Teige som var da han skøt ballen rett i brøstet på keeper frå kort avstand. Ein jamn omgang der også bortelaget kunne scåra enda eit mål idet Johs Nørvåg bomma på ein corner og Bård Ottesen måtte redde ballen på streken.

Bergsøy tok kommande etter pausen, og etter 55 minutter var stillingen 1-1. Fred Frantzen fekk ballen på venstresida, lurte av sin oppasser Ole Olsen og klemte til fra 16 meter uten sjanse for keeperen. Det neste kvarteret kjørte Bergsøy på for fleire mål, men det såg ut til at kreftene gikk tomt deretter. Mot slutten virket begge lag fornøgde med 1-1. Asbjørn Myklebust ble byttet inn 27 minutter for Knut Teige.

På Bergsøy var det denne gangen berre kaptein Trond Paulsen som kjempa i 90 minutter. Dommer Terje Nakken virket noe ukonsentrert og får middels karakter denne kampen.

Clausenenga sin engelske trener Harry Game var fornøyd med kampen, spessielt ettersom de manglet spillerne Per Ole Egstad, David Rasmussen, Odd Bugge og Torbjørn Hansen.