Color Line Stadion

Mathias Smehus Kringstad

Ingen vedlegg ennå til denne kampen

Bilder av Toril Dønheim - Herd sin hjemmeside.

Herd vant 3-1. Nikolai Hasfjord reduserte for Bergsøy i kampens 76 minutt, men like etter fastsette Herd sluttresultatet til 3-1. Tek med oss at Bergsøy viste stor framgong frå dei siste treningskampane. Kampen startet med ekstremt mye balltrilling fra Herd sin side. Bergsøy la seg veldig lavt i banen og hadde en taktikk om å kontre. Bergsøy gjorde det dei kunne for å stenge av for Herd sine offansive spelarar. Den største sjansen i omgangen var det nok Bergsøy som hadde da det blei redning på strek etter en corner, men totalt sett hadde Herd eit godt overtak. Det blei ein annan kamp etter pause, mykje fordi det kom eit såpass tidlig mål. Berre tre minutt hadde gått da Vegard Bruland fekk scåre på eit straffespark. Herd meinte også at keeperen burde fått rødt kort etter sin soleklare felling, men dommaren var ikkje med på dette. 2-0 kom etter et innlegg fra kaneten, og Mads Pedersen foran mål satte ballen sikkert i nota. Fra dette punktet hadde Herd bra overtak over kampen, og Bergsøy starta å gi litt meir opp. Det blei imidlertid litt håp igjen da Nikolai Hasfjord reduserte til 2-1, men det tok ikkje lenge etter før kampen var endelig punktert av Daniel Stensø.