Sverre Botn (35), Eldar Eilertsen (84)

02.08.1964

Tabell og lag

Det var ein jamn og tett kamp, ein såkalla vippekamp der begge lag kunne ha tatt sigeren. Og da kamepn var ferdig kunne folk på fisketur utanfor Godøya høre jubelbrølet frå Bergsøy sine spelarar.

Det sto 1-1 da det var fire miunutter igjen av kampen, men så kom lagets yngstemann 17 år gamle Eldar Eilertsen og skøt frå 20 meter frå skrå vinkel. Ballen gikk litt heldig i nettet. 2-1 og heimesiger.

Heldig var også Volda sitt utligningsmål som kom like før pause, etter en corner og møljesituasjon der ballen kranglet seg over målstreken.

Sverre Botn hadde etter omtrent 35 minutter gitt Bergsøy ledelsen 1-0 ved å smelle inn en retur etter sterkt press mot Volda sitt mål.

Kampen starta nervøst, men Bergsøy hadde et overtak før pause mens Volda var hakket over etter pausen.

Bergsøy var bra innstilt på å ta poengene fra et av divisjonens sterkeste lag, der volda med sitt jevn besatt lag hadde gode senterback veteranen Egset som fremtredende spiller. Bergsøy var jamnt med god innsats, men Sigmund Paulsen og l.v Sverre Botn pekte seg ut.