03.09.1967

Ellingsæther

Tabell og lag

Sunnmøre Arbeideravis

Det var en javn kamp på Blindheim, men Bergsøy var flinkare å utnytte sine sjansar. Bergsøy åpnet hardt allereie fra avspark og spilte seg til flere gode sjanser, men heimelaget holdt buret reint til det var spelt 35 minutt.

Bergsøy sin ytre venstre trakk opp i angrep og innlegget besørget indre høgre kontant i nettet. Det var lite keeper Terje Vegsund kunne gjere med den.

I den andr eomgangen var det et friskere Blindheimlag som kom på banen. Alle kjempet om hvar ball, og det var nærmest som en kalddusj for heimelaget da Bergsøy økte til 2-0. Scoringa kom etter famlende forsvarsspill og mølje, der ballen tilslutt trillet seg inn via stolperota.

Blindheim gav ikkje opp, og annført av Steinar Nilsen laget de mange gode angrep. Både Nilsen og Dahl var alene gjennom uten å lykkes. Men i kampens 60 minutt var det kalrt for 3-0. Denne gangen etter gorv missforståelse i forsvaret. Mot slutten snuste hjemmelagets Alf Arntzen etter redusering uten å lykkast.

Steinar Nilsen i Blindheims angrep var hjemmelagets beste, mens Tryggestad på midtbanen var god. BErgsøy sitt lag var jevnt, men indre venstre var noen hakk bedre. Dommer var Ellingsæther fra Brattvåg som dømte bra.