300 tillskuere

Knut Igesund banens beste spelar

Vestlandsnytt

Tabell og lag

Bergsøy vann 3-0 mot et hardt kjempande lag fra Sykkylven etter at stillinga ved pause var 0-0. Bortelaget hadde også flaks til tider, for Bergsøy hadde mange sjansar til å sette balen imål. Heimelaget både skøt og skallet i treverket, og rekorden blant dei brente sjansane var da ein angripar skøt knallhardt i hjørnet - men ein Sykkylvenspelar reddet ballen med armene på (eller kanskje også bak) streken.

Kjartan Fagerlund gikk fram og skulle ta straffesparket etter handsen, men gjorde det ikkje vanskeligere i det varme været enn at keeperen reddet. Da vakna Sykkylven noe, og laget hadde håp om poeng. Men etter pausen var det større besluttsomhet i Bergsøy, og det ble enveiskjøring den første halvtimen. Det kom sjanser på løpende band, men berre tre av sjansane gav uttelling.

1-0 kom da Kjartan Fagerlund gjorde det godt igjen etter straffemissen. Han møtte ein corner på direkten og ballen gikk via ein forsvarer og inn i mål.

2-0 kom etter eit frispark fra unge Fred Franten, raskt og godt gjort.

Det siste målet i kampen var det Asbjørn Myklebust som satte inn etter et klyngespel foran mål. Etter dette dabbet begge lag av i varmen.

De 300 som så på var fornøyd med det som vart levert av spill, selv om avslutningene ikke var så mye å rope hurra for. På et jevnt lag gis et pluss til den sikre midtstopperen Knut Igesund og den unge løperen Fred Frantsen. Hos Sykkylven spilte hele forsvaret godt, med høgreback Atle Furseth som nr. 1.