Tor Olsen

Vedlegg til kampen

Utklipp fra album

Kampreferat

Bergsøy viste seg frem som verdige serieledere da de sopet Langevåg av banen i det fine været. Den første omgangen var nokså jamn med ett mål til hvert av lagene, og det var Bergsøy som startet scoringene idet Bjørn Myklebust fikk all verdens tid til å sette inn 1-0 etter en flott stikkball fra Knut Teige. Utlikningen fekk Langevåg på straffespark etter 38 minutter, som Rudi satte imål til 1-1.

Etter pausen var Bergsøy kvassere. Knut Teige hade allereie eit skudd i tverrlegger før Kjartan fagerlund gjorde 2-1 8 minutter ut i omgangen. Målet kom etter ein presis lobb. To minutter seinare gjorde Fred Frantzen ingen feil aleine med keeper til 3-1. Knut Teige sto for kampens to siste mål, begge ganger etter å ha driblet seg fri.

Banens ener var Knut Teige, mens Frantzen og Bjørn Myklebust var også meget farlige. Langevågs bestemann var Reidar Vågnes.