0-1 Odd Inge Berg, 1-1 Arthur Almestad

14.08.1982

Jon Myklebust

400 tillskuere

Stjørdals-Blink klarte 1-1 mot Bergsøy der seieren glapp fem minutter før full tid. I den sterke vinden var det vanskelig å få til skikkelig spill, og Blink imponerte på ingen måte de omlag 400 tilskuerne. Odd Inge Berg laget Blinks ledermal helt pa slutten av første omgang.

Blink åpnet med den kraftige vinden i ryggen, men klarte sjelden å skape problemer for Bergsøy. Det gikk over kvarteret før en kunne notere det første skuddet på mål. Det var merkelig at ikke gjestene skjøt mer i kulingkastene som feide over banen. Knut Sollihaug hadde et bra forsøk som holdt pa å true keeper, og på andre siden var Paul Kurt Nerland like ved å nå et fint innlegg fra Fred Frantsen. Samme Nerland burde ha gitt Bergsøy ledelsen etter en halv time, men skjøt svakt i tverrleggeren fra fem meteren.

Like etter hadde Kevin Bird sjansen til a gi Blink ledelsen etter corner, men Trond Paulsen reddet på målstreken. Det så ut til å gå mot en målløs omgang, men Blinks Odd Inge Berg ville det annerledes. Idet han sendte et høyt innlegg mot mål sto keeper litt langt ute og slo ballen rett inn i vinkelbøyen og ut pa banen igjen. Det hele gikk så fort at linjemannen ikke rakk å få med seg scoringen, men heldigvis for Blink var dommeren godt plassert og godkjente målet. Bergsøy spillerne protesterte, men det er helt klart at ballen var inne.

Etter at hjemmelaget faktisk hadde hatt føringen i motvinden for pause, ventet vi enveiskjøring etter pause. Det skjedde ikke. Blink spilte rolig og fornuftig, og det var svært langt mellom målsjansene i denne omgangen. Stjørdals-Blinks raske ving Tore Welde våknet til liv etter pause, og han serverte mange bra innlegg som det imidlertid ikke ble noe av. Bergsøy kjørte fram Paul Kurt Nerland som spiss men dette trekket virket lenge mislykket. Det virket som om Blink hadde det hele under kontroll, men fem minutter før slutt glemte laget markeringen pa bakerste stolpe. Der sto Arthur Almestad klar da innlegget fra Fred Frantsen kom. og hans heading kunne keeper Odd Gunnar Sorte ikke gjøre noe med.

På slutten hadde lagene hver sin kjempesjanse til a avgjøre kampen, men flere mål ble det ikke. Hos hjemmelaget leverte Knut Igesund en god kamp som midtstopper. Gjestene imponerte ikke på noen måte, men laget virket fysisk sterkt og godt organisert. Keeper Sorte var sikker og god og kapteinen Kevin Bird imponerte med godt hodespill. Fremme var Tore Welde den klart farligste. Dommer Jon Myklebust klarte seg godt i den renspilte kampen.