31.mai 1985
Huldalen Grus

Vestlandsnytt

Annonse

Bergsøy har på imponerande vis avgjort dei fleste kampar til sin fordel med små marginar hittil i seesongen, og denne gangen var det Vigra som måtte gi tapt. Denne gangen vart kampen avgjort etter berre 3 minutter idet Knut Teige blei dytta over inne i feltet. Straffesparket satte Tony Pettersen i mål. Bergsøy hadde fleire gode muligheter i den første omgangen til å øke ledelsen, men klarte ikkje å omsette sjansane sine.
(Bildet: Bildet fra Vestlandsnytt. Tony Pettersen setter inn straffesparket til tross for at keeper går rett vei.)

Bergsøytrenarane Prytz/Rønnestad vil nok prioritere avsluttningar frammover for å oppnå bedre uttelling. Sjølv om Vigra kom litt sterkare med utover i den første omgangen var det ingenting å seie på at Bergsøy leiia 1-0 til pause. Etter pausen datt laget litt tilbake til gamle synder og spelte med for lite bevegelse, og Vigra var nærme på å utlikne eit kvarter før full tid. Bergsøykeeper Martin Pettersen slengte seg som ein panter og fekk avverga. Dette var dagens beste enkeltmannsprestasjon.

Alt i alt ein fortjent heimesiger, og nok engang imponerande at Bergsøy klarer å halde nullen. Men denne gangen var det straffespark som måtte til frammover, og berre ein kamp hittil i sesongen har Bergsøy scåra meir enn ett mål.