Dag Erik Jønsson (Valder)

Spelarpoeng: 3: Lasse Myrhol, 2: Oddmund Vågsholm, 1: Nils Skottner

Dommerkort

Vestlandsnytt

Bergsøy tok sin tredje strake seriesiger da dei vann 2-0 mot Valder i Huldalen. Heimelaget var klart friskast fra start av, og alt etter to minutt kom Frank Sverre Skorpen aleine med keeper og kunne gitt Bergsøy ledelsen. Forsøket fra Frank Sverre gikk utanfor. Fem minutter seinare var det Arild Kvalsund sin tur, men han satte ballen i fanget på keeper.

Etter halvspelt omgang fekk Frank Sverre ein ny sjanse, men denne gangen redda keeperen fra skrått hald. Valder kom etterkvart bedre med i kampen, og dag Erik Jønsson hadde ein sjanse etter halvtimen da han kom aleine med keeper. Ei dårlig sisteberøring gjorde at sjansen rann ut i sanden. Så etter 38 minutter var det klart for kampens første scåring. Arild Kvalsund netta sikkert aleine med keeper.

I den andre omgangen fortsatte Bergsøy å være det beste laget, og Arild Kvalsund spelte seg fram til mange sjanser, men scoringsteften mangla det litt på. Tidlig i omgangen var han aleine igjennom, men skotet var nærmast som eit tilbakespel. Noko seinare venta han for lenge i omtrent samme posisjon som gjorde at ein Valderspelar fekk berga til corner. I mellomtida hadde også Tommy Ingebrigtsen ein stor sjanse, men skaut utanfor. Mot slutten kjempa bortelaget for utlikning, men innbyttar Roy Igesund scora sikkert etter eit innlegg for å sikre poenga til Bergsøy. Så prata Dag Erik Jønsson på seg sitt andre gule kort etter ei offsideavblåsning mot slutten, bare for å gjere dagen verre for Valder.