Oddbjørn Hatlehol

Vedlegg til kampen

Ingen vedlegg ennå til denne kampen
Kampreferat

Ikkje mykje tydet på utklassing i starten av kampen, og Bergsøy hadde sjølvtillit etter å ha slått Hødd2 på bortebane i sist kamp. Men det skulle etterkvart ikkje bli så spennende likevel.

Det første målet kom etter 12 minutt satt inn av Svein Arne Sunde, og om publikum da var i tvil korleis dette skulle ende så var det litt mindre tvil berre få minutt seinare. Felmming Dyrkorn økte til 2-0 etter 15 minutt og Svein Arne Sunde scora sitt andre mål etter 18 minutt til 3-0. 4-0 kom som følge av eit sjølvmål etter 36 minutt.

-"-Vi kunne like godt vært hjemme."

(Bergsøytrenar Per Rune Tødenes)

Etter pausen var Per Ståle Nykrem hos Bergsøy farlig frammpå, og skuddet i tverrleggeren fortjente en bedre skjebne. Men så økte Kim Bjørge til 5-0 etter 62 minutter. Andre Fylling til 6-0 etter 67 minutt, mens Sunde fullførte sin hattrick og sluttresultatet til 7-0 etter 89 minutt. Arild Kvalsund hos Bergsøy hadde muligheten til eit trøstemål fra 11 meteren, men Tom Veddegjerde reddet straffesparket. Langevåg toppet tabellen etter denne kampen med 9 poeng og 16-3 i målforskjell.

Alle spelarpoeng i sunnmørspostens spelarbørs gikk naturlig nok til heimelaget. Banens beste var Svein Arne Sunde, med Hans Jørgen Brandal og Kim Bjørge like bak.