03.06.2000
Dalemyra Stadion

Frank Hansen

Vestlandsnytt

5.min: Kalddusj etter 5 min. 0-1. VRF mister ballen på midtbana og en shjemmespiller blir spilt tunnel på, før en stikker frem til spissen som i duell med Bård Anton vinner duellen og setter ballen sikkert i mål. Åpningen BErgsøy bare kunne drømme om.
6. min: Rett etter kunne det ha stått 0-2. Innlegg fra venstre side og en totalt umarkert spiss setter ballen utenfor for blankt mål. Slett markering.
7. min: Frispark til VRF. Ble tatt kjapt, gikk via en Bergsøying, og ballen triller utenfor det åpne målet etter som keeper dirigerer mur. Mer skjedde ikke de 25 første minutta. Etter VRF sleit i åpninga, så løsna det for heimelaget.
25. minutt: Flott VRF angrep Ole A. Fet flott igjennom til Morten B. som skyter. Keeper gir retur, klabb og babb innenfor 5 meteren, før det ble avklart til corner. Dårlig "kriging" i feltet av VRF i denne situasjonen.
27. minutt: 1-1. Ole A. Fet med en stikker ned på høgre sida til Jostein Linga som med et direkte innlegg til Frode L., som kriger ballen i mål. Vi er tilbake i "matchen".
31. minutt: 2-1. Nydelig stikker frem til Ronny som er alene igjennom, slår en perfekt ball over til Frode Linga, som blir lagt ned. Straffe. Den blir sikkert satt inn av Ole A. Fet. Vi har "snutt matchen" !
35. minutt: Nydelig gjennomspill av Morten B. og Jostein Linga alene igjennom. Gjør ingen feil, runder keeper og setter ballen i mål. 3-1.
39. minutt: Forsvarsglipp, men skuddet ble godt reddet av Stian H.
41. minutt: Nydelig skudd av Morten B. via en Bergsøying og i tverrliggeren.
43. minutt: Corner av Ronny S., klabb og babb før Jostein L., på bakerste, styrerer inn 4-1.

Pause: 4-1 Sterkt å snu 0-1 til 4-1 på 15 minutt. Svak åpning og sterk avslutning på 1. omgang. Jim B. sleit p.g.a. skade, og ble byttet ut med Bengt B. etter pause.

2. omgang: Jeg vet ikke hvem som sov mest av publikum eller spillerne de første 25 minuttene av 2. omgang. Men stilt var det ivertfall....
70. minutt: Igjen våkner vi i slutten av omgangen. Et flott VRF angrep der Frode L. går ned på siden og legger til Ronny, som direkte styrer den over til Ole A. Fet, som igjen styrer den inn til 5-1.
72. minutt: Ny stor mulighet av VRF. Ole A. Fet gjør alt selv, går også forbi alt som er, men skuddet blir avklart på streken.
75 minutt: Frispark i farlig posisjon for Bergsøy. Kjempeskudd, og en praktredning av Stian H. .
80. minutt: En fenomenal scoring av og med Ole A. Fet. Først lurer han Backen trill rundt, før han briljant legger ballen i bue via stolpen og i mål. En nydelig scoring.