20 tillskuarar

Mandag den 15.august 2005 på Bergsøy stadion.

Kampbilde 2

Kampbilde 3

Bergsøy befesta sin posisjon på øvre halvdel på tabellen ved å slå Valder 3-0 på Bergsøy stadion ikveld. Valder låg 5 poeng bak Bergsøy foran kampen, og Bergsøy burde vinne for å halde følge med dei andre tetlaga i divsjonen. Det skulle vise seg at Bergsøy var et stråd kvassare enn Valder denne gongen, for Bergsøy hadde stort sett god kontroll kampen gjennom. Kun dei siste ti minutta av kampen hadde bortelaget Valder store sjanser, og to ganger blei det redning på strek av Bergsøy sine spillere.

(Bildet; En burde være godt kledd for å sjå juniorkamp denne dagen)

Bergsøy hadde det meste av banespelet kampen igjennom, og i dei få tilfella at Valder kom igjennom på midten så vart dei for puslette mot et godt Bergsøy forsvar. Heimelaget skapte muligens for lite avsluttningar mot mål i den første omgangen, men Frantz Frantzen var godt frammpå når den største sjansen i omgangen skulle openbarre seg. Steffen Moltu spelte på høgrekanten og la inn et innlegg i bakrommet, midtstopparen feilberegna stussen på ballen, og der kom Frantz som lobba ballen fint over en keeper som prøvde seg på ei slengning. Mot slutten av kampen kom en ny stor sjanse for å øke til 2-0, men istaden for å skyte så blei muligheta driblet vekk (Kampbilde 1).

(Bildet; Andre Lima sett inn 2-0 målet på volley frå corner rett etter sidebytte)

Rett etter pausen fekk Bergsøy corner, og André Lima møtte ballen flott på løp med et volleskudd som gikk rett imål. En fin start på den andre omgangen. Valder virka tannlause, og kampen virka nesten kjørt idet Bergsøy fortsatte å produsere fleire skuddsjanser. Steffen Moltu hadde et bra forsøk med venstreslegga som gjekk i tverrleggaren, og også et anna skudd som keeperen måtte strekke seg langt for å nå tak i. Tilslutt var det Frantz Frantzen som igjen skulle kome på scoringslista etter godt spel på venstrekanten, Frant slengde seg og fekk ballen inn til 3-0. Bergsøy var det beste laget og kunne lett ha fått fleire mål, men tidvis i den andre omgangen vart spelet for tett og det blei for lite effektivt spel. Hælspark og tunellar prega omgangen midtveis, uten at det var den store framdrfta. Mot slutten var det som nemnt Valder som fekk dei to største sjansane, og kun våkent forsvarsspel hindra baklengs.

Det blei en fullt fortjent seier for juniorlaget denne gongen. Spelarane som er oppe på A-laget og trenar viste seg fram og holdt et bra nivå. Magne Havnen var solid i forsvar, og fekk et gult kort for ei litt sein tackling. Kjetil Paulsen og Kjell Alfred Otterlei vann mange ballar på midten, Arve Kvalsvik imål holdt nullen bakover, mens Frantz Frantzen var målfarlig på topp og Steffen Moltu viste gode takter på vingen. Spiss Andre Lima skal ha ros for et flott mål.