VRF - Bergsøy 0-13 (0-5)

Jarle Gunnarstein 4, Tony Pettersen 3, Fred Frantzen 3, Frode Wilhelmsen 2, Nils Roger Paulsen

Oddbjørn Hatlehol

Kampreferat

Bergsøy satte klubbrekord borte mot VRF etter at stakkars Leif Alnes i VRF buret måtte ta ut heile 13 ballar frå målet denne gangen. Martin Pettersen i den andre enden av bana hadde ein av sine roligaste dagar. Han kunne like gjerne hatt med seg campingstol og paraply. Bergsøy var rett og slett i strålande scåringshumør, og Jarle Gunnarstein satte inn fire av kampens mål.

VRF er ein svak motstander, men Bergsøy spelte også ein god kamp. I tillegg til at Jarle Gunnarstein scåra 4 mål, vart både Tony Pettersen og Fred Frantzen tremålsscårerar, mens Frode Wilhelmsen satte inn 2 av måla. Det siste målet var de Nils Roger Paulsen som satte inn. Forsvarsmessig hadde Bergsøy ingen problemer denne gangen.

Frode Wilhelmsen var kampens dominerande spelar og starta showet allereie etter fire minutter, og det var samme mann som satte inn 2-0 idet den første omgangen nesten var halvspela. Frode var også nest sist på ballen idet Jarle Gunnarstein satte inn 3-0, det som skulle bli hans første av i alt fire mål. Målet var eit fint skudd fra 16 meter etter at Frode hadde stussa ballen vidare. Pauseresultatet var 5-0 etter nye scoringar av Jarle og Tony Pettersen.

Om den første omgangen var skremmande for VRF så blei den andre omgangen eit mareritt. Åtte gangar scåra Bergsøy, og scåringane starta eit kvarter ut i omgangen. Roger Paulsen til 6-0 og Jarle Gunnarstein til 7-0. Fred Frantzen til 8-0 då han dribla av halve VRF forsvaret og sende ballen imål, og samme mann til 9-0 etter forarbeid av Frode Wilhelmsen. Tonny Pettersen til 10-0, Fred Frantzen til 11-0. Jarle Gunnarstein sitt fjerde mål til 12-0 kom etter at han brende til fra skrått hold. Så var det Nils Roger Paulsen med ei skikkelig kule til 13-0 frå 20 meters avstand.

Frode Wilhelmsen og Kjetil Goksøyr var dei dominerande spelarane, men heile laget fortjener ros for ein godt gjennomført kamp.