Tapte 3-1 mot Tjørvåg

Arkivet:
Det blei som venta en vanskelig bortekamp.

To av fjorårets Bergsøyspelarar Jarl Åge Wågsholm og Curt Åge Hauge er iår sentrale skikkelsar på et Tjørvåglag som kanskje kan kjempe om opprykk. Jarl Åge er spelande trenar, og du kan lese et intervju her, som Tjørvåg si heimeside hadde med han foran seriestarten.

Bergsøy klarte berre å redusere en gong etter at Tjørvåg kom seg opp i en 3-0 ledelse. Kampreferatet er lagt også lagt inn på B-lagets side, men ettersom det var noe redigeringsproblem så finner du det også under.

Alexander Nerland

Kampen starta jevnt og mye sjanser til begge av laga, men det var Tjørvåg som tok ledelsen på et frispark på ca 20 m, der muren hadde et ”lite tannlegehull” som ballen fann vegen igjennom og rett i goal`en. Bergsøy visste frem mye fint spill i 1 omgang, men mangla det lille ekstra før å sette ballen i mål. Marvin Kopperstad ble skadet igjen tidlig i 1 omgang. Men jeg vet ikke hvor alvorlig skaden er enda, og blei erstatta av Thomas Voldsund som gjor en god figur på venstre backen.

Tjørvåg gjekk til pause med 1-0 i lomma, og scoret tidlig i 2.omgang etter at en Tjørvåg spiller fekk ballen til høgre inne for 16 meteren og putta ballen enkelt under Svein Gunnar Frantsen. Etter det så var det kun et lag på bana. Bergsøy pressa & pressa heile 2.omgang, men fekk ikke ballen i nota. 3-0 kom av ei fin kontring av Tjørvåg der eks Bergsøy spiller Jarl Åge ”Flis” Vågsholm satte ballen høyt til høgre foran keeper. Utligninga kom sekunder etterpå, der Bergsøy gjekk rett i angrep og etter litt klabb å babb satte ”ny innkjøpte” Vidar Remøy ballen foran et tomt mål.

Kampen alt i alt var jevn der Bergsøy fortjente mer enn et mål, og ikke så mye baklengs. Bergsøy`s beste spiller i dag var omskolerte Per Arne Hjelmeseth som spelte veldig godt i midtforsvaret sammen med Pål Andre Nerland Må legges til at Tjørvåg var god bakover i dag, og i mine øyner ser det ut før at vi får se Tjørvåg kjempe i toppen i år. Neste kamp er heime mot Moltu 1.Mai.